De 3B-Bus gaat weer rijden

Helaas heeft u de 3B-Bus lange tijd moeten missen. Vanaf maandag 31 mei gaat de bus weer rijden! Uiteraard worden voor uw en hun gezondheid de voorschriften van het RIVM en de overheid gevolgd.

3B-Bus passagiers dienen zich aan een aantal voorwaarden te houden. Zo moet bij het instappen een geldig vaccinatiebewijs worden getoond, dient men gezond te zijn en geen symptomen van corona onder de leden te hebben. Het dragen van een mondkapje is verplicht vanaf het moment van instappen tot en met uitstappen. Voor het instappen dient men de handen te ontsmetten. Betaal contant met gepast geld. Passagiers kunnen zelfstandig in- en uitstappen en de gordel om en af doen. Ga indien mogelijk niet naast een andere passagier zitten.

De chauffeurs en begeleiders kunnen bij twijfel over de gezondheid van deelnemers weigeren de deelnemer/ster mee te nemen. Dit om te voorkomen dat chauffeur/begeleider en medepassagier(s) besmet zouden kunnen worden.

De chauffeurs en begeleiders dragen ook een mondkapje, handschoenen en plaatsen een mandje in de bus voor de contante betaling met gepast geld.
Op donderdagmiddag 27 mei en vrijdagmiddag 28 mei, beide middagen tussen 13.00 en 16.00 uur, kan al worden gebeld voor het reserveren van ritten voor 31 mei en daarna.

Vanaf maandag 31 mei is het kantoor weer open van 9.00 tot 15.30 uur en kunnen ritten worden geboekt, tel. 010 – 5111794.