Ervaring van één van de deelnemers aan het uitje naar de Bollenstreek

Ons eerste tochtje met de 3B-Bus is weer achter de rug. Het was weer een gezellige en gelukkig ook droge dag.

Ik werd rond half 10 opgehaald. Deze keer waren er  inclusief de chauffeur en bijrijder zelfs  4 mannen aan boord. Vergezeld van 2 schoonzussen gingen we op pad naar ons koffieadres in Voorhout te weten de Tulperij. Daar werden we voorzien van koffie met heerlijke appeltaart met of zonder slagroom of een grote zelfgebakken stroopwafel. Ook kregen we nog een film te zien met o.a. uitleg hoe er geënt wordt en over het transport van de bollen over de hele wereld. Heel interessant!

Rond kwart over 12 vervolgden wij onze weg naar eterij “De Beleving”. We reden daar naartoe via Noordwijk Strand over de boulevard met zijn mooie hotels. Bijzonder om dat ook eens te zien.

Nu waren we wel toe aan een lekkere maaltijd. De lunch was prima verzorgd.  Eerst ’n drankje, daarna lekkere belegde broodjes of frites met een lekkere snack en koffie of thee als afsluiting.

Hierna vertrokken we rond 14:30 weer richting huis, maar eerst nog een lekker ijsje in de IJsboerderij in Zoeterwoude. Een mooie rit daar naartoe door het groene hart en langs mooie en soms ook oude boerderijen. Ik heb er erg van genoten! Om ongeveer 5 uur was iedereen weer veilig thuis afgezet.

Kortom het was weer een heerlijke lentetocht en nu kijk ik weer uit naar onze zomertocht. Ik ben tot nog toe alle uitjes van de 3B- Bus mee geweest en geniet hier iedere keer weer van. Knap hoe de mensen van de 3B -Bus er iedere keer weer in slagen zo’n leuke tocht samen te stellen.

Bedankt daarvoor!

Mevrouw Tinie Woning