Ga dit jaar mee met de uitjes van de 3B-Bus

Na het succes van voorgaande jaren organiseren we dit jaar weer drie uitstapjes. Het eerste vindt plaats op 1 april naar Leerdam. het tweede in juni en juli en het derde in augustus en september.

Vanaf vrijdag 24 maart kunnen belangstellenden intekenen voor het voorjaarsuitje van de 3B-bus op zaterdag 1 april naar Leerdam. Via Alblasserdam rijdt de bus langs de Lek naar Kinderdijk. Hier volgt in restaurant de Klok koffie met gebak. De tocht gaat verder langs de Lek naar Nieuwpoort en vervolgens via provinciale wegen naar Leerdam. Hier wordt de glasblazerij bezocht en is er een lunch in het naastgelegen restaurant de Houtloods. Daarna gaat de tocht terug naar huis.

Net als bij de gewone ritten wordt iedereen van huis opgehaald tussen 9:00 en 10:00 uur en weer thuisgebracht tussen 16:00 en 17:00 uur. We willen hiermee ook de mensen voor wie een normale dagtrip te inspannend is in de gelegenheid stellen een uitstapje te maken. Van de deelnemers wordt wel verwacht in staat te zijn om (met rollator) een stukje te lopen.

Deelname kost € 32,50 per persoon. Belangstellenden kunnen zich opgeven. Voorwaarde is dat men lid is of lid wordt van de 3B-bus (contributie € 12,50 per jaar). Aanmelden/informatie: tel. 010 – 5111794 (op werkdagen bereikbaar).

Volgende uitjes

Voor het tweede uitstapje gaan we richting de kust. In ieder geval zal in een strandpaviljoen worden
geluncht. Verder is het programma nog niet bekend. Op de pagina prikbord van de Heraut (de laatste pagina van de krant) zal twee weken voor de inschrijfdata informatie over de uitstapjes worden gepubliceerd. Daarnaast zullen wij ook hier op de website nadere informatie delen. Ook kunt u altijd telefonisch uw vragen stellen.