Ga dit jaar mee met de uitjes van de 3B-Bus

Na het succes van voorgaande jaren organiseren we dit jaar weer drie uitstapjes. Het eerste vindt plaats in april en mei, het tweede in juni en juli en het derde in augustus en september.

De uitstapjes zijn ook dit jaar weer op zaterdagen. Net als bij de gewone ritten wordt iedereen van huis opgehaald (tussen 9 en 10 uur) en weer thuisgebracht (tussen 3 en 5 uur). We willen hiermee ook de mensen voor wie een normale dagtrip te inspannend is in de gelegenheid stellen een uitstapje te maken. Van de deelnemers wordt wel verwacht in staat te zijn om (met rollator) een stukje te lopen.

Vaste onderdelen van het uitje zijn koffie met gebak ’s morgens, een broodje met een drankje tussen de middag en meestal nog een consumptie in de middag. De kosten kunnen per uitje wat variëren maar zijn rond de € 30,00 inclusief consumpties.

Het eerste uitstapje gaat naar de Alblasserwaard. We rijden naar Kinderdijk en drinken daar koffie bij restaurant De Klok. Via een landelijke route gaan we naar Giessenburg en lunchen in de Graanbuurt, Behalve het restaurant kunt u daar unieke winkeltjes in historische panden bezoeken. Op de terugweg drinken we ergens nog wat of halen bij mooi weer een ijsje.

Voor het tweede uitstapje gaan we richting de kust. In ieder geval zal in een strandpaviljoen worden
geluncht. Verder is het programma nog niet bekend. Op de pagina prikbord van de Heraut (de laatste pagina van de krant) zal twee weken voor de inschrijfdata informatie over de uitstapjes worden gepubliceerd. Daarnaast zullen wij ook hier op de website nadere informatie delen. Ook kunt u altijd telefonisch uw vragen stellen.

U kunt u aanmelden voor de uitstapjes door te bellen met kantoor (010-5111794):
voor het eerste uitje (8 april tot eind mei): vanaf vrijdag 24 maart 13.00 uur,
voor het tweede uitje (juni, juli) : vanaf vrijdag 19 mei 13.00 uur,
voor het derde uitje (augustus en september): vanaf vrijdag 21 juli 13.00 uur.

Wij hopen dat u (weer) met ons mee gaat. U bent van harte welkom.