Ga dit jaar mee met de uitjes van de 3B-Bus

Na het succes van voorgaande jaren organiseren we dit jaar weer drie uitstapjes. De eerste twee hebben inmiddels plaatsgevonden. Deze waren naar Leerdam en Ouddorp. Ook de derde zal naar de kust gaan. Het volledige programma zal later bekend worden gemaakt. Op de pagina prikbord van de Heraut (de laatste pagina van de krant) zal twee weken voor de inschrijfdata informatie over het uitstapje worden gepubliceerd. Daarnaast zullen wij ook hier op de website nadere informatie delen. Ook kunt u altijd telefonisch uw vragen stellen.

Net als bij de gewone ritten wordt iedereen van huis opgehaald tussen 9:00 en 10:00 uur en weer thuisgebracht tussen 16:00 en 17:00 uur. We willen hiermee ook de mensen voor wie een normale dagtrip te inspannend is in de gelegenheid stellen een uitstapje te maken. Van de deelnemers wordt wel verwacht in staat te zijn om (met rollator) een stukje te lopen.

Deelname kost € 40,00 per persoon. Belangstellenden kunnen zich opgeven. Voorwaarde is dat men lid is of lid wordt van de 3B-bus (contributie € 12,50 per jaar). Aanmelden/informatie: tel. 010 – 5111794 (op werkdagen bereikbaar).