3B-Bus dankbaar na cheque van Rabobank

Een afgevaardigde van Rabobank Zuid-Holland Midden heeft dinsdag 11 oktober een cheque van € 3.253,35 overhandigd aan het bestuur van de 3B-Bus. Deze cheque is het resultaat van de stemmen die uitgebracht zijn op ons via de Rabo Clubsupport actie.

Dit jaar zijn wij wederom als vereniging met een van de grootste aantallen stemmen uit de actie gekomen waardoor dit grote bedrag in ontvangt genomen kan worden. Deze gift kan erg goed besteed worden aan het onderhoud en verzekering van onze bussen.

Met de Rabo Clubsupport actie geeft de Rabobank een deel van hun resultaat terug aan de maatschappij. Hiervoor kunnen clubs zich inschrijven en hebben de Rabobank leden de mogelijkheden een stem uit te brengen op de club die zij graag gesteund zien worden.

3B-Bus dankt eenieder die haar/zijn stem heeft uitgebracht op de 3B-Bus heel hartelijk. Mede door deze stem en daardoor financiële steun aan de 3B-Bus, is deze niet meer weg te denken uit Lansingerland. En natuurlijk is 3B-Bus de Rabobank dankbaar voor deze geweldig mooie cheque!

Ook lid worden?
Wilt u ook lid worden van de 3B-Bus en u bent 55-plusser en u woont in Lansingerland, bel dan met 010 511 17 94 voor informatie en/of om u aan te melden. De 3B-Bus rijdt alle werkdagen tussen 08.45 uur en 17.00 uur in de gemeente om deelnemers thuis op te halen, naar een gewenste bestemming te brengen en op de gewenste tijd weer naar huis te brengen. Een jaar abonnement kost € 12,50 en een 10-rittenkaart € 13,50.